Informacije

  DRVO SIGNALIZACIJA
  Pripremljeni oblici drvenih ploča graviraju se određenim natpisima ili piktogramima te se gravure pune bojom i montiraju na stupove kao najpogodnije rješenje za označavanja u prirodi.

  SLUŽBENE PLOČE I OZNAKE
  Izrađujemo sve vrste službenih ploča na pleksiglasu i aluminijskim pločama na koje se apliciraju printane ili rezane oznake iz samolijepljivih folija visoke trajnosti i kvalitete. Iz ponude posebno izdvajamo signalizaciju ulica, škola kao i obilježavanje tvrtki, obrta, hotela i kampova.

  STALCI I OKVIRI
  Nudimo širok izbor stalaka s aluminijskom konstrukcijom pogodnih za sve oblike oglašavanja za interjere i exterijere koji na sebi imaju zaštitne pvc follije. Također tu su i klik-klak okviri za zidnu montažu ili obostrana montaža na staklene izloge. Kao novina krećemo s stalcima od pleksiglasa kao držači prospekata, menija ili reklama.

  SVIJETLJEĆE REKLAME
  Svjetljeće displeye izrađujemo u suradnji s našim partnerima po najvišim standardima uvažavajući sve prijedloge naših klijenata uključujući i montažu.

  UNUTARNJA REKLAMNA I TURISTIČKA SIGNALIZACIJA
  Koristeći sve raspoložive materijale izrađuje se unutarnja signalizacije za sve vrste objekata koja se montira specijalnim ljepilima s obzirom da se radi uglavnom o lakšim proizvodima.

  VANJSKA REKLAMNA SIGNALIZACIJA
  Za izradu vanjske signalizacije koristimo aluminijske ploče i profile kao i inox program iz razloga jer je potrebno minimalno održavanje a imaju dug vijek trajanja na svim metereološkim uvjetima. Grafike koje se apliciraju bilo printane ili rezane iz folije plastificiraju se čime im štitimo postojanost boja i produžujemo vijek trajanja koji kod naših reklama iznosi do 10 godina.

  VANJSKA TURISTIČKA SIGNALIZACIJA
  Za izradu turističke signalizacije koristimo najbolje metale i folije kao kod reklamne signalizacije i možemo reći da je ona glavni segment naše proizvodnje. U većini slučajeva tu koristimo i reflektirajuće folije 3M za vidljivost noću i aplikacije na aluminijske lamele velikih formata koje se montiraju na "I" profile za najteže vremenske uvjete i vjetar prema svim svjetskim standardima. Sve aluminijske ploče za montažu na pocinčane stupove imaju dvostruko rubno povijene rubove što im daje posebnu otpornost na udarce i savijanje. Sva izrađena signalizacija ugrađuje se na određenim lokacijama prema svim pravilima i zakonima o signalizaciji.