Informacije

  GRAVIRANE PLOČICE I PRIVJESCI
  Laserska gravura primjenjuje je na razne dvokomponentne materijale plastike, pleksiglasu, drvu ili staklu. Format graviranja do 600x300 mm.

  KEMIJSKE
  Razne vrste pisala u drvu i eloksiranim metalima moguće je laserski gravirati gdje boju gotovog natpisa dobivamo u boji podloge originala koji se gravira.

  MAJICE
  Tekstilni proizvodi korišteni u reklamne svrhe ili kao radna odjeća koji se tiskaju tehnikom sitotiska i termotiskom putem preslikača jednobojnih kao izrezivanje elemenata iz folije ili višebojnim printom.

  PALICE ZA VODIČE
  Za vođenje grupa turista ili bilo kakvo usmjeravanje vodičima izrađujemo razne palice (lizalice) s printanim logotipom i aplikacijom na pleksiglas, forex, drvo ili plastiku neovisno o formatu i obliku.

  PEČATI
  Laserski izrađujemo sve forme pečata i datumara svih vrsta i veličina u jednom danu ili za odmah-

  PLANOVI
  Planovi mjesta, kampova, turističkih naselja ili opisnih tema izrađuju se printanjem i plastificiranjem specijalnim folijama za vanjske uticaje koji se apliciraju na aluminijske konstrukcije ili se pričvršćuju u reklamne kutije kao svjetljeći displeji.

  ROLL UP
  Jednostavan način za mobilno oglašavanje ili prezentiranje proizvoda, usluge ili manifestacije u formatu 850x2000 mm. Izrađuje se putem printanja na specijalni materijal koji možemo koristiti i u vanjskim uvjetima, lako se pakira i prenosi zajedno s mehanizmom za namotavanje u vlastitoj futroli – torbi.

Reference